20 lærerike dager som bloggere

 

Etter 20 dager som bloggere er det på tide å gjøre opp en liten status. Siden 10. april har vi postet 19 blogg-innlegg på «Digitalt Hver Dag», og bloggen passerte 7000 visninger tidligere i kveld. Det er vi svært godt tilfreds med! 

For fem dager siden fikk bloggen også egne Facebook-sider, og vi har rundet 400 følgere. Artiklene som er publisert er delt 169 ganger i sosiale medier. Takk til alle dere som har delt og kommentert. Engasjement og involvering er helt nødvendig for  å skape en god blogg. Noen artikler leses mer enn andre. «Reddet av en banksjef fra Sunnmøre» er den desidert mest populære artikkelen. Den er lest 2135 ganger, kommentert 264 ganger på Facebook, 60 ganger på LinkedIn og delt 16 ganger på Twitter. Bloggen ble lansert like før påske, og det er nok en stor del av forklaringen til at bloggen er lest fra 50 ulike land – fra alle fem kontinenter.

Mange tusen takk til dere 1608 som nå følger bloggen! Vi er motivert til å fortsette bloggingen, og temaene vil i hovedsak være digitalisering, medier og entreprenørskap. Har du tips eller idéer til innhold hører vi gjerne fra deg!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s